Stranden idag

Jag sov som sagt hos Moa idag. Vi sov i lekstugan, och såg på 1 och en halv film där inne, sen la vi oss och sov. Jag tror filmerna vi såg hette "The perfect man" och "Raise your voice", både med Hilary Duff i huvudrollen.
Hade sett dom tidigare, båda två. Men det var så längesen att jag nästan inte kom ihåg nått. Så det gjorde ingenting, även om dom va lite igenkända på vissa ställen.

Sen på morgonen åkte jag, Moa, Moas mamma, Malin, Mille, Emma och Emmas mamma till straden :) det va riktigt skoj, faktiskt väldigt varmt i vatten, fast det kanske berodde på att de va så långgrunt.

Sen vart det att tare lungt lite, och sen vare fotbollsträning. Jag åkte dit med Nadja. Och ganska många var faktiskt där, kanske för att det är fotbollsfestival imorron.
Träningen var ganska jobbig, eller vissa övningar i alla fall. Uppvärmingen är nästan jobbigat. Man ska typ springa runt en stor fyrkant flera varm, och ibland springer man baklänges, ibland kutar man, eller som tränaren säger "rycker". det låter såklart inte så jobbigt. Men man blir faktiskt riktigt anfådd efteråt.

Sen nu har jag sett på TV. Massa olika program som jag igentligen inte följer men tycker ändå att dom är ganska bra. Men jag hade ju inte duchat. Så det blev en duch klockan 11. Faktiskt riktigt härligt! Så nu sitter jag med lite småfuktigt hår här, framför dataskärmen, och chattar och skriver inlägget till bloggen. Om hela dagen! Som faktiskt är ganska ovanligt. Brukar faktiskt ganska ofta skriva först på morgonen vad jag ska göra idag. Sen lite senare vad jag gjort och sen ännu lite senare vad jag gjort. Haha, lite komplicerat men men.

Nu förstår jag att ingen orkar läsa det här inlägget, eftersom det är så långt. Eller så brukar jag i alla fall känna. Att jag inte orkar läsa sånna här inlägg med mycket text och ingen bild. Men jag tänkte att för att det ska bli lite roligare, lägger jag in bilder på filmerna jag och Moa såg. Så kan ni hålla utkik efter dom om ni inte sett dom och är sugna på att göra det!

 


Hiss eller Diss? nr. 21


Den här tjejens stil, en Hiss eller en Diss?

Hiss eller Diss? nr. 20


Den här klänningen, en Hiss eller en Diss?

Hiss eller Diss? nr. 19


Den här tröjan, en Hiss eller en Diss?

Hiss eller Diss? nr. 18


Hiss eller Diss med så här höga klackar?

Dagens fråga nr. 63


Snygga solglasögon? Vad tycker ni?

Dagens inköp

Idag var jag på stan.
Köpte en typ munkjacka fast kortärmad, på Bikbok för 149 kr. (REA igentligen 299 kr).
Var helt slut efter att jag varit på stan, gick runt hela tiden + att jag har träningvärk från fotbollen igår så det va ganska jobbigt.
Sen nu har jag fikat lite.
Mhm, vad ska jag göra ikväll då? Jaa, just det, först ska vi åka och käka hos nån, vet inte vem hihi, sen ska jag åka till Moa och sova över i hennes lekstuga, haha, fatta vad mysigt!

Uppdaterar mera senare ...

Filmen

Jag skulle ju se en film. Den hette typ 2 dagar i Paris.
Men tyckte inte den värkade så bra, så jag slutade se den och satte mig vid datorn istället.
Men nu har jag hett in en härlig fotcreme på fötterna, och sedan hett på sånna här jätte mysiga ulliga sockar. Så nu känns fötterna värkligt härliga!

Så söta <3

Det blev en riktigt jobbig träning faktiskt, var helt slut, och är det nu också. Men har duchat nu, och tagit på mig härliga stora å mysiga kläder, och ska snart ta en glass, så nu är det gött! haha.

Ola var ju i Rix idag, och såklart så vare grymt!
Åsså dom här bilder:
Hahahahahahahahahahahaha för söta å roliga!





ÄLAAAHHH <3

Fotbollsträning

Jaa, nu är det ju fotbollsträning strax. Ska åka dit med Sofie å Nadja, och Jessie hänger med å tittar på. Första fotbollsträningen på ganska länge. Det är ju nu idag, sen på Onsdag, sen så är det fotbollscup. Det ska bli kul!
Men nu måste jag gå och byta om, är alltid så sen med det!
Uppdaterar väl mera ikväll eller så.
Kramkram

Bada

Det blir nog inte en sån tråkig dag ändå! Min halvkusin Moa (hon som var med till Kroatien) ringde mig just och frågade om jag ville följa med och bada. Så vi ska åka och bada nu, om 10 minuter ugnifär. Och kommer hem en halvtimme innan Ola är i Rix så jag hinner höra det också. Och sen är det fotbollsträning 18.30 (förut sa jag 19.00 men var inte säker då, men har kollat nu och det är 18.30).
Så det blir nog en riktig höjdar dag!

Dagens fråga nr. 62


Vem hade snyggast stil?

Ola i Rix

Idag blir det nog en riktig tråk dag. Tills 16.00 då Ola är i Rix, det ska bli bäst!
Sen så är det fotbollsträning typ 19.00 så den ska jag ju gå på, annars är det nog tråk.
Uppdaterar mera sen.. Kanske blir många inlägg idg, om jag inte hittar nån kompis å va med eller nått, jag får se.

Bra hudcremer

Måste bara tipsa om dom här hudcremerna. Gillar dom mycket! Dom luktar gott och tycker själv att dom funkar rätt så bra. Man luktar riktigt gott efteråt, och det doftat ganska mycket, för när min mamma har på sig det brukar jag känna det, haha.

Finns och köpa på The Body Shop


Syndiga spetsar - höstens hetaste plagg

Syndiga spetsar bli höstens hetaste plagg. Men kändisarna har redan tjuvstartat med det.


Hiss eller Diss? nr. 17


Det här skärpet, en Hiss eller en Diss?

Hiss eller Diss? nr. 16


Vad tycker ni om dom här sockarna? En Hiss eller en Diss? Själv tycker jag dom va ganska söta.



Ny design

NY DESIGN!
Tyxs?
Blev det kanske för mycket med typ beige över hela bloggen?
Säg vad ni tycker, måste veta.

Kramkram


Hiss eller Diss? nr. 15


Dom här skorna, en Hiss eller en Diss?

Dagens fråga nr. 61


Vad tycks om att ha så mycke örhängen och en percing och så? Är det snygg?

Ny målning

Nu har jag ändrat målningen på naglarna igen.
Den här gången blev det så här:



Jag började med att måla havla naglen röd (behöver inte vara så noga att det är havla då) sen så målade jag halva nageln svart. Då behöver man vara lite mer nogrann, så att det blir en rak "linje" och att man fösöker få nästan exakt så att hälften är röd och hälften är svart.


Busenkelt enligt mig!


Ola

Nu har jag varit på Olas konsert nu. Det var grymt! Har jätte många bilder och så från det, men vill lixom ha dom för mig själv, haha.

JAAAAAAAA !

Ohh, ajg är så himla lycklig! Jag ska få se Ola Svensson MIN STÖRSTA IDOL <3 på fredag! Å få autograf å kanske ta kort med han! JAG ÄR SÅ HIMLA HIMLA HIMLA GLAD!!!!



Jag vet, det e as dålig kvalla på bilden, men den e fin ändå, hihi.

Dagens fråga nr. 60


Vad tycker ni om den här klänningen?



Stan idag med Jessie

Idag av jag på stan med Jessie. Det va riktigt kul. Det va nån Glamour grejs eller nått där. Så man fick massa gratis grejer å så. Jag fick typ 10 skavsårsplåster, 10 solskyddsfaktor, ett nyckelhalsband, och en ColorDEFINER .

Haha, asså jag å Jessie stod å titta på när dom packa ner alla grejerna. Och då gav en tjej oss ett nyckelhalsband. Sen en liten stund senare kom hon och gav oss en ColorDEFINER var. Dom kostar typ 100 kr/st. Så vi blev himla glada!


Sen har vi fotat oss och fått typ en framsida på tidningen Glamour. Eller asså vi kommer itne va med på tidningen, men det e som en framsida där som vi fick va med på. Är svårt å förklara, men det va i alla fall kul!

Sen så köpte jag en ring. Som jag har på lillfingret. Hade en förut, men den va lite för stor, så typ tappa den hela tiden. Men har alltid hittat den igen. Men nån gång kommer jag nog tappa den på gatan och gå iväg, sen kommer den va borta för evigt.

Sen när jag kom hem, kom jag på att alla grejer jag fått gratis, om jag istället hade köpt dom, hade det kostat nästan 400 :- så jag har känat väldigt mycket!


Oliv Naturell

Många känner nog igen den här förpackningen. Och många har säkert provat det också. Men för dom som inte gjort det. Måste jag tipsa om Oliv Naturell.
Finns i flera olika "varianter" t ex handcreme och hudcreme (tror jag) och lite sånt.
Sen luktar väldigt gott, och dessutom är den bra.
Den finns på lite olika affärer, som t ex Kicks och Åhlens.
Tyvärr kostar den gansa mycket. Såg nån gång en liten liten burk som kosta typ 30 kr eller nått. Minns inte riktigt.


Hiss eller Diss? nr. 14


Vad tycker ni om den här? En Hiss eller en Diss?

Sova?

Sitter nu här på datastolen och gör typ ingenting. Sitter och spelar Feelgood med Ola om och om och om igen.
Är jätte pigg, men om jag blir riktigt uttråkad, kanske jag ändå går och lägger mig.

PussHej

Stranden

Idag har jag varit på stranden å solat å badat å ätit glass å massa sånt, så himla gött asså! haha.
Sen nu så ska jag typ fixa en header till typ Nikkis pojkväns kusineller nått sånt där, om jag inte minns fel, haha. Så jag får se hur den blir.

Tråkat

Idag har jag typ inte gjort någonting.
Åkte till pappa och läste nån photoshop tidning, faktiskt riktigt coola saker man kunde göra, som jag inte hade någon aning om att man kunde göra.
Sen åkte jag å titta i nåra affärer, men hittade värkligen ingenting, förutom typ ett par shorts, fast vet faktiskt inte om jag gillar dom, haha.

Dagens fråga nr. 59


Vad tycker ni om den här stilen?

Photoshop CS3

Wihoo!
Nu har jag Photoshop CS3 !
Vilken skillnad det är från det andra jag hade, himla kul!
Åhh, haha, vad glad jag är!

Hiss eller Diss? nr. 13


Vad tycker ni? En Hiss eller en Diss?


Dagens fråga nr. 58


Tyxs om klänningen?

I Annas stuga

Nu har jag kommit hem från Annas stuga, det blev en dag längre en planerat, som ni kanske märkte.

Jag har gjort väldigt mycket skoj, som t ex att bada, cykla på helt sjuka sätt och lite annat.
Vi har gjort så himla mycket, så jag kan inte komma på allt, men vi hade i alla fall sjukt kul när vi cyklade!
Vi åkte på samma cykel och jag satt på sadeln och cykla, Anna satt på själva "stången" asså mellan tramporna och asså typ styret. Och Anna styrde.
Sen satt Anna baklänges på styret och jag satt på sadeln och trampa och styrde.
Sern har vi ju badat, och bastat å massa sånna grejer.

Dagens fråga nr. 57


Vad tycker ni om Ashleys hår?

Varit med Nadja

Nu har jag varit med Nadja, vi hade riktigt kul! Vi hade typ vattenkrig med vattenslangen, så Nadja senare fick åka hem å byta kläder för att hon va så blöt. Men det e ju inge långt, så hon kom snabbt tillbaka.
Sen va vi med Mille lite. Han ville till lekparken, åsså blev det så. Sammtidigt spionerade Nadjas lillasyster Isabelle och hennes kompis Julia på oss. Men vi lådsades inte om den.
Sen gick vi hem med Mille efter mycket tjat å gnat (han älskar ju lixom å va i lekparken) . Sen gick vi till det stället där Isabelle och Julia var eftersom dom fortfarande spionerade på oss. Men vi lådsades fortfarande inte om det. Sen dom ba högt å tydiligt  BUUU men vi gjorde ingenting, bara fortsatte å prata, sen skrek dom buu igen, fast mycket högre. Men vi gjorde ingenting.
Sen Nadja ba: Asså vet du, jag har en hemlighet om Isabelle.
Åsså viska hon i mitt öra (eller hon sa ingenting) . Åsså skratta vi lite. Men dom gick typ inte på det.

Men sen kolla vi på klockan, å Nadja skulle hem klockan 5 å typ äta. å klockan va halv 6 . Så hon skyndade sig hem.

Och imorron ska jag till Annas stuga ändå. Hon ringde mig idag. Så det kommer nog bli väldigt kul! Längtar!

Har just ...

Har just vaknat nu. Sitter och äter yougurt med flingor. Väldigt gott, särskilt eftersom jag alltid är väldigt hungrig på morgonen.
Igår såg jag filmen Hairspray , men visste inte att den va en musikalfilm, och gillar  inte det så mycket, så tyckte inte den va så jätte bra. Men visst, om man gillar musikalfilmer är den säkert jätte bra.
Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, tråka kanske. Just nu är typ hela familjen, förutom Jeppe, på nån lekpark med Mille, han tycker säkert det e kul..


Bilder

Hade inget å göra idag, så jag fotade lite, typ ingen bra bild men men ...







Hihi, okej då, det va typ dom bilderna.

Åsså håller jordgubbarna på att bli röda, så vi kanske får jordgubbar snart, WIHOOO!

Dagens fråga nr. 56


Vanessa Hudgens, snygg i rött?

Hugo 2 år

Idag fyller ju Hugo 2 år. Så jag har åkt till min mamma och ätit tårta, och så har Hugo fått öppna lite presenter.
Igentligen så skulle jag typ till Annas stuga idag eller igår, och hon skulle typ höra av sig, men har inte gjort det, så det kanske inte blir av.

Foton

Fotade lite foton idag, försökte ta på en nyckelpiga, men det vart lätt oskärpa, men fick en sådär bra bild i alla fall. Sen lekte jag lite med kameran och fick typ 1 ganska fin bild.

Aja, det är dom här 2 i alla fall:



Flätat läderskärp

Flätat läderskärp, H&M 198 :-

 Vad tycker ni om det?

The ring

Nu har jag sett The Ring . Är väldigt lättskrämd så typ blunda på dom läskiga ställena.
Nu kan jag väl såklart inte sova, eller kanske .. får se .

Ny design

Har gjort en ny design! Tyxs?
Tycker själv att den blev sådär, satt lite konstigt i bloggen. Det kanske inte får stanna så länge, eller vad tycker ni?


Söt tröja

Kolla vilken söt tröja! Eller är det bara jag som tycker det?
Det kanske bara är fin för att den är på en sån söt tjej, jag vet inte.
Den kostar 159 kr på www.chicy.se .
Det finns andra jätte söta grejer på chicy också, gillar verkligen den sidan, sen har dom ju så söta modeller <3


Min dag idag

Idag har jag varit i stugan hos min farfar, åsså åkte vi ut med båten (första gången för Mille) , men det gick bra. Vi åkte ganska långt, och till slut började det blåsa jätte mycket så det blev väldigt kallt.
Sen åt vi på Donken vid Maxi. Sen åkte vi hem åsså där har jag slappat massa, läst ut sista Harry Potter.

Dagens fråga nr. 55


Vad tycker ni om den här?

Fula, men goda ....

Gjorde chokladbollar nyss. Är inte direkt duktig på baka, glömmer alltid att he i nått eller tar för mycket av nått eller så. Så idag var det att jag glömde havregrynen. Typ det som är mest av.
Aja, det var väldigt svårt att göra bollar av det sen, kanske för att jag mikrade smöret så att det blev mjuk, eller va det nu va, men i alla fall så gjorde jag väldigt stora eftersom jag inte orkade göra 25 st (som det skulle bli i receptet) bollar, som skulle va svåra att göra. Istället blev det 7 bollar. haha.
Dom vart goda, men riktigt riktigt fula.






Dagens fråga nr. 54


Vad tycker ni om den här?


Bilder

Har tagit lite bilder typ idag och igår. Åsså tänkte jag lägga upp dom:













I tältet

Det var mysigt att sova i tält med Sofie. Och för första gången sov jag hela natten och hade en perfekt temperatur hela tiden.
Men tyvärr regnade det så på morgonen var alla våra grejer blöta, och kalla. Och väggarna i tältet kunde man inte röra, för då blev man dyngsur. Aja, så jag fick sjuss hem, eftersom vi inte kunde stoppa min blöta sovsäck och kudde i den stora väskan som skämde ut mig igår. Men det va bra, då slapp jag att skämma ut mig igen.
Tog typ ett kort, på Sofie när hon skulle borsta tänderna.



Pinsaaamt!

Haha, när jag cykla till Sofie skulle jag ta med mig sovsäck. Åsså hedde vi den i en stor sån här svart sopsäck som jag skulle ha över axeln, men ville inte ha den, för man vill inte känna mig som tomten, haha. Så vi stoppade den i en resryggsäck som Malin hade haft när hon va i Thailand.
Så jag hade på på ryggen, och min väska i handen, åsså cykla jag till Sofie. Och den där ryggsäcken va himla stor, så det såg ut som jag skulle på Expiditeon Vildmark. Alla titta på mig med konstiga blickar... Men som tur var va det inte så långt till Sofie, men jag ska ju hem med den där imorron också ....

Stan idag

Va på stan idag ju med Kim och Sofie. Vi hade kul kul! Köpte en brun grejsimojs, vet ej hur det stavas, och till Hugo blev det gatukritor, sen köpte jag en ring, godis och en glass.
Hittade en jätte rolig godis som jag tog kort på med mobilen, särskilt namnet va kul också, skickade bilderna till min hotmail, men kan typ inte få fram dom .....
Men om jag får det så lägger jag nog ute det.

Hiss eller Diss? nr. 12


Hiss eller Diss med dom är skorna?

Hiss eller Diss? nr. 11


Vad tycker ni om den här? En Hiss eller en Diss?

Hiss eller Diss? nr. 10


Hiss eller Diss med tajta jeans, fast dom svänger ut nertill?

Dagens fråga nr. 53


Vad är snyggast på Lindsay Lohan? Ljust eller mörkt hår?

Har vaknat nu

Nu har jag vaknat.
Har lite ont i magen. Tror det är för att jag är hungrig, är alltid det på morgonen, men det känns inte så. Men ska ändå gå och ta en macka typ nu, för att se om det hjälper.
Idag så ska ju jag och Sofie gå på stan, som jag sagt förut, och sen sova i tält, hihi.
Har nån någon idé vad man kan köpa till en 2 årig pojke? Har lixom ingen idé själv. Skulle vara jätte tacksam för svar! Hade inte tänkt och köpa nått stort.
Som sagt så kanske jag ska göra en ny header idag. Ska nog kolla på lite olika ställen, för att kanske få nån idé hur ajg vill ha den.

Men nu ska jag gå och ta en macka, men äter den nog medans jag bloggar, så ska nog lägga in en Hiss eller Diss? och Dagens Fråga snart.


Sova i tält med Sofie

Imorrn, eller idag blir det, klockan är ju efter 00, så ska jag och Sofie gå på stan tillsammans. Ska köpa en till ring (har på mig en till nu + ett tåring) och så ska jag köpa en present till Hugo som fyller år på Lördag. 2 faktiskt, ganska stor kille nu. Allt har gått så snabbt! Sen ska jag och Sofie också köpa nått som vi kan ha till kvällen. Om det blir Godis eller vad det blir, det får vi se.
Kommer nog ta några bilder också. Kanske hur det såg ut i tältet eller så. Inte så roliga bilder tror jag.

Sen om jag har tid imorrn, så tänkte jag göra en ny header. Ändrar väldigt ofta nu. Men tycker det är kul å göra + att det e kul med förändrig. I alla fall enligt mig. Och nu har jag fixar lite mer penslar å så, så då får vi se hur det blir med det. Men det e som sagt inte säker, bara om jag hinner och komemr på nån super idé på vad jag ska göra. Sen också såklart om jag är sugen på göra en header. Det vet man ju inte.

Sen har jag kommit på att jag nästan har slutat lägga upp saker på kategorin Skönhet mm och Kändisar. Kom på det idag. Så la upp ett inlägg med kändisar. Men ska värkligen skärpa mig! Ska lägga upp mer saker på det.

Har ni nått önskemål på en ny Kategori jag skulle kunna göra? Nått som skulle kunna va kul? Skriv det i så fall i en kommentar, så ska jag se om jag fixar det. Men väljer bara ut en eller två kategorier då. Det får ju inte bli för mycket. Har ju redan gjort en ny som heter Mina naglar. Där jag lägger ut bilder och så på när jag målat min naglar på ett annat sätt. Hoppas ni uppskattar det, och kanske vill prova det själv!

Aja, ska sova nu! Pussiss!

Stjärnornas Drömmar

Lindsay Lohan:
- Häromnatten kom Marliyn Monroe till mig i en dröm för att berätta att jag måste leva mitt liv för henne och göra allt som hon inte hann med under sitt så tragiska korta liv.


Jared Leto:
- Mina drömmar är galna. Jag brukar drömma om hajar som klyver mig mitt itu. Igår drömde jag att jag var ett utomjordiskt djur och att min hud brann. Sedan slogs jag mot andra konstiga djur. Så brukar mina drömmar se ut!


Bill Kaulitz:
- En gång hade jag en mardröm. Jag låg i sängen i ett rum gjort av glas och med fullt av fotografer runt mig som tog massa bilder. Jag sa till dom att gå ut men de sa att vi hade bokat möte. Men jag missar aldrig ett möte och jag har alltid tre klockor så att jag inte försover mig.


Corbin Bleu:
- Jag hade en intressant dröm häromnatten där Miley Cyrus var med. Jag var på en resturang, men var tvungen att gå hem eftersom jag blev påhoppad av fans. Då kom Miley åkande i en limosin, vevade ner rutan och sa: "Hej. Jag måste sticka, alla ät efter mig!".


Jessica Alba:
- Jag har haft några mardrömmar om min graviditet, som att jag fått bristningar på magen. Då har jag gårr upp mitt i natten och börjat smörja in mig med krämer. Min man frågade vad jag sysslade med.....


Sienna Miller:
- En gång drömde jag om en färja som sjönk och båten hette Sally Ferry. Jag vaknade och sprang till min pappa och grät. Senare åkte vi ett flyg till Portugal där vi skulle på semester och då såg jag en tidningslöpsedel där det stod "Sally Ferry sjönk, människor i vattnet". Annars har jag inga sanndrömmar.


Christina Aguilera:
- Jag drömmer om mina hundar. Jag räddar alltid dom från faror som prärievargar eller från att drunkna.


Källa: Tidningen Julia.

Dagens fråga nr. 53


Vilken av tjejerna hade snyggast stil?

Mer bilder på stugan

Nu har jag lite mer bilder från Bjuröklubb. Dom var inte inne i dator förut.










Hiss eller Diss? nr. 9


Är den här en Hiss eller en Diss?

Dagens fråga nr. 52


Vad tycks om den här tunikan?

Nytt nagellack

Nu har jag bytt till flera olika färger på naglarna. Som jag ville ha förut.

När jag lägger in bilderna på bloggen så ser det ut som att 3 fingrar är röda, men tummen är röd ringfingret är rosa och pekfingret är orange.





VAD TYCKS?

Hemma nu

Nu har jag kommit hem från Övik.
Tänkte berätta lite om vad jag gjorde där .
Första dagen så shoppade ju jag och mamma. Jag köpte:
En deoderant
2 Nagellack (blått och rött)
2 Tröjor  
1 Ring



Men i alla fall, så for vi till en festival sen. Visste inte vilka några var, förutom Rongedahl. Min kusin tog ganska bra bilder på dom, som jag ska få. Så jag kanske lägger ut dom, får se.

Andra dagen åkte Ubbe och Mamma till Sundsvall å va på nån festival där också. Där såg dom EMD och E-type . Har fått bilder på EMD, men har dom på mobilen, och vet inte riktigt hur amn får över dom på datorn.
Men då åkte jag, Hugo, morfar och mormor till doms husvagn på ett campingställe. Väldigt mysigt faktiskt. Så vi var där å myste på. Men så skulle mormor gå och diska, åsså ramla hon och slog i diskkorgen. (Det finns ett diskställe lite längre bort där alla som är på campingen går och diskar, så det va dit hon skulle) Så halva hennes ansikte är fullt med blåmärken, och hon har ett uppsvullet öga, fläskläpp + att hennes glasögon hacka hål på skinnet under öga, så där har hon ett sår. Är svårt och förklara hur hon ser ut. Men det är riktigt läskigt.

Tredje dagen åkte mormor, morfar och Hugo till akuten för att kolla hur det gick för mormor. Inget behövdes sys eller så.
Sen kom mamma och Ubbe och hämta jag och Hugo, så åkte vi hem.

Har fotat typ ett kort, haha. Fanns typ ingenting å fota.




Hare bra!

I Övik nu

Nu har jag kommit till Övik. eller gjorde det typ klockan 11. Men nu kom jag som "hem". Jag och min mamma har varit på stan i Övik och shoppat. Kul! Har tagit kort på det jag köpt, så jag lägger väl ut det lite senare.
Kanske inte kommer att hinna lägga in "Dagens fråga" eller nån "Hiss eller Diss?" eller så idag. Men jag har ju i alla fall skrivit lite.
Kanske komemr lägga in bilder på mina grejer jag har köpt och så när jag kommer hem. Vet inte riktigt hur man gör det på den här datorn haha.

Hare najs!

Sova nu

Nu ska jag gå och sova...
Ska lixom kliva upp typ halv 8 imorgon bitti, för att sedan fara till Ö-vik klockan 9.
Väldigt jobbigt, men men... Den blir ju kul sen! Ska på nån konsert (är typ inga jag gillar med ändå) och på stan å lite sånna grejer.

Aja sov så gott!


Hiss eller Diss? nr. 8


Får den här tjejens kläder en Hiss eller en Diss?

Dagens fråga nr. 51


Vad tycker ni om den här?




Mycket borta

Nu ska jag iväg igen. Asså, förlåt att jag är borta så mycket. Men så är det. Imorgon åker jag till Ö-vik. Och är där över helgen. Sne lite senare ska jag till min kompsi stuga. Det är massa ställen jag ska på. Så på sommaren kanske jag inte är lika aktiv på bloggen som tidigare. Men lovar att jag värkligen ska försöka, och försöker att skriva så mycket som mäjligt. Men vissa ställen jag är på så har dom ingen datorn. Men nu när jag ska till Ö-vik då finns det dator, så då kanske jag kan logga in på bloggen och skriva nått inlägg.
Ibland så kanske jag inte hinner eller kan säga till när jag åker iväg. Men eftersom jag brukar skriva några inlägg per dag så lär ni märka om jag är bortrest. Så om det inte kommer nå inlägg på nån dag, så är det därför. Men när jag kommer tillbaka, så kommer jag så klart säga om jag vart nån stanns.


I stugan

Första dagen så fick jag visa Sofie runt lite, hon hade ju inte varit där förut. Sen packade vi upp lite grejer, å bäddade i en liten stuga utanför "storstugan". Sen så gick vi och skulle gunga i hängmattan, å då välte den, åsså gick min nya älsklingskofta sönder. För den fastnade i den här kroken som själva mattan hänger i. Så nu är det ett stort hål i den, fast jag använder den ändå. Sen har vi fångat spigg å lite sånt, haha.

Andra dagen har vi också fångat spigg, och rott ut med en liten gummibåt flera gånger. Jag rodde, och då åkte vi till nå stränder längre bort. Sen märkte vi att det va MASSA spigg i stimm där, så vi rodde tillbaka å hämta hoven, sen när vi skulle ro tillbaka till stranden så hedde Sofie ner hoven i vattnet hela tiden, så det va jätte svårt att ro, för hoven är väldigt tung, och hon hade den ínte i mitten av båten så båten svängde och det va trögt att ro å massa sånt, haha.

Tredje dagen kom mina kusiner Moa, Joel och Emma. Så vi har varit med dom lite och så. Och Joel hade med sig Guitar Hero (som jag är bäst på host host haha) . Spelade på Medium, och höll på att klara en låt utan att missa en ända ton, men för Sofie och Moa, fick inte det ske, så dom börja berätta massa roliga historier så jag bärja skratta å tappa gitarren å allt. Så det inte gick å spela, så då klara jag inte den där låten!

Fjärde dagen var den dagen då vi skulle åka hem. Så vi han inte göra så mycket. Vi packade å så. Åsså spelade vi kort allihopa.

Vi har förstås hunnit mycket mer än det här. Men orkar ju inte skriva allt.

Lite bilder från stugan vi va i:


















Sista bilden är på min älskade kofta. Dålig kvalla, men ville bara att vi skulle få se.

Inte så mycket fina bilder, tyvärr. Men har mer bilder på en annan kamera, som jag kanske lägger in. Har inte dom på datorn än, så det e därför jag inte lagt ut dom.


Tillbaka

Nu är jag tillbaka!
Ska packa upp massa grejer nu, men kommer in snart, så ska jag berätta om hur vi har haft det och lägga in bilder + lite andra saker.
Hare gött!

RSS 2.0