Spanien vann!

Ja, och så vann Spanien EM :) Vad tycker ni om det? Själv tycker inte jag att det spelar så stor roll, Sverige är ju inte med längre, och inte Kroatien heller.

Ska iväg

Imorron så åker jag iväg med Sofie till ett litet ställte som jag inte vet vart det ligger. Vi är där mellan Måndag eftermiddag och Torsdag nån gång. Så kommer inte lägga in några inlägg då.

Ska se fotboll

Ska gå och se fotboll nu, det är ju faktiskt Final!
Den har redan börjat, men ska i alla fall gå och se nu, vad jag vet står det 0-0 .
Vilka vill ni ska vinna?

Ny design

Ny design, tyxs? Vet inte om jag har kvar den så länge :P Får se, men den den stannar väl i alla fall några dagar :)

En design

Har gjort en design till Nikki nu :) gör ingentligen inte designer till andra längre. Men hon e min kompis, och gör jag väl till kompisar antar jag x)
Aja, jag hoppas hon gillar den :) Så här blev den:


Dagens fråga nr. 50


Vad tycker ni om den här tunikan?

Hittat lite foton

Hittade liten foton från i förrgår, när jag va med Jessie och från Danmark, åsså hitat jag lite bilder jag har fotat + en bild från tåget när vi åkte hem från Skåne x) haha, kolla här:

Från Danmark:






Från när jag va med Jessie:




En skugg-bild jag fotat när jag hade tråkigt:


Från tåget hem från Skåne:




Sommarnaglar

Ja, förut hade jag ju inte så sommriga naglar, svart. Men nu tänkte jag att jag kunde gör det lite sommrigare i alla fall :)
Först hade jag tänkt att göra mina naglar med flera olika färgglada färger. Men hade inte så många sånna, så jag tog bort mitt svart nagellack och gjorde så här istället:
1. Filade mina naglar med en nagelpolerare, som gör dom lena och glänsande.
2. Petade ner nagelbanden med en orangrepenna.
3. Filade mina naglar med en vanlig nagelfil.
4. Satte på små vita så glittrande blommor på varranan nagel.
5. Målade över det med ett genomskilnit nagellack, så att inte blommorna försvinner så lätt.

Resultat:




Jätte dåliga bilder, jag vet, man serr knappt vad det e :P men de blev nått konstigt med kameran.



Väldigt mycket sol!

Väldigt fint väder idag :) så jag har suttit ute på altanen och druckit saft med Marie-kex och fixar naglarna. Tänkte visa i ett annat inlägg hur jag gjorde naglarna.
Ska nog vara med Jessie, Amir, Ahmed och Kalle (igen) idag. Fast vet inte om det blir nått. Klockan är ju snart 4 så. Men kanske efter maten eller nått?


Dagens fråga nr. 49


Vad tycker ni om dom här väskorna?

Har gäster nu

Förlåt att jag inte skrivit nå mycket idag, men vi har gäster, och har då inte haft så mycket tid till att sitta vid datorn. Men nu hittade jag en stund då jag kan sitta :)
Har ju alltså varit med Jessie idag. Och vi var med Ahmed, Amir och Kalle. Sen kom Sofie också, och va med oss. Vi gjorde inte så mycket kul faktsikt, skulle hem ganska snabbt, så han typ inte göra nått.

Är med Jessie

Är med Jessie nu :) Ska snart måla hennes naglar, hon håller bara på att ta bort nagellacket hon har på nu :D Om det blir bra, och jag får ett foto på det, kanske jag lägger ut en bild :D

Jag och Jessie har varit med Amir, Ahmed och Kalle. Vi typ köpte chips (Ahmed, Amir och Kalle spotte chips på Jessie x) ) . Åsså har vi snackat å lite sånt :) kuligt kuligt.
Idag så kommer vi nog vara med dom igen :P Kanske skulle till nån camping, men det värkade inte som om Kalle ville det. Aja, får se den.

Hare gött!

Förkyld :(

Nu är jag fökyld :( Har varit det några dagar, men det blir bara värre och värre :( Har typ svårt och andas med näsan, för då gör det ont, sen kliar det i halsen, och gör ont i halsen + jag är lite hes och har hosta.
Får hoppas att det slutar snart, men eftersom att det bara blir värre och värre, så får man ju se...

Hoppas värkligen inte att nån av er som läser min blogg är förkyld <3 (hoppas att ingen annan är det heller)

Hiss eller Diss? nr. 7


Får dom här örhängerna en Hiss eller en Diss?

Hiss eller Diss? nr. 6


Är den här väskan en Hiss eller en Diss?




Dagens fråga nr. 48


Vilken av tjejerna har snyggast stil?

Min dag idag

Idag ska jag nog vara med Jessie. Kanske så ska jag sova över hos henne, om jag kan :)
Har ingen aning om vad vi ska hitta på, men vi kommer nog i alla fall vara hos henne.

Skriver nog mer sen vad vi har gjort!

Wii

Ska gå och spela lite Wii nu :) Kommer nog att logga in på datorn sen, och lägga in nån "Hiss eller Diss?" eller nått sånt :) Så nått mer inlägg idag kommer det nog att bli! x)

Kram!

Hiss eller Diss? nr. 5


En Hiss eller en Diss med skinnjackor?

Trumlektionen :)

Har haft min trumlektion nu. Riktigt kul faktiskt! Fick lära mig massor! :)

Sen har jag tittat lite på fotbollen Ryssland-Spanien. Såg andra målet, dom andra 2 har jag inte sett. Men orkade inte se mer fotboll nu, så jag satte mig vid datorn x)

Imorron ska jag nog vara med Jessie. Kanske att vi är med några andra då. Jag tror Jessie ville va med Amir å några andra också, som jag itne vet vilka det e xD Aja, får se hur det blir :)

PussHej!


Stan idag

Idag var jag på stan med Nadja, Jessie och Jessies kompis Emmelie.
Jag ville köpa mycket, hade tänkt och göra det, men nästan allt jag skulle köpa, hittade jag inte, eller så var det dyrare en jag hade trott att det skulle vara, så jag winte köpte det. Men jag köpte i alla fall ett linne på H&M och fyllde på mobilen, och köpte en hamburgare och en glass :)
Sen åkte jag hem med Nadja, vi åt lite kladdkaka och satt vid datorn där, men den är så seg, att vi åkte hit till mig och satte oss istället. Så nu är jag med Nadja.
Idag, lite senare, har jag trummlektioner, för första gången, spännande och se hur det är :)

Dagens fråga nr. 47


Vilken av kontaktlinserna tycker ni var snyggast?

Ska gå nu

Nu ska jag gå och vila lite. Kanske ska se en film elelr nått. Har så himla ont i halsen, har typ nån infektion eller nått :S det kliar jätte mycket (vanligt för mig eftersom det finns saker ute på gatan jag inte tål xD) men så har jag ont, på ett sett som jag aldrig haft förut. Ett konstigt sätt, går typ inte å förklara, den ända förklaringen jag har e typ att det gör samma ont som när man har tuggat ett tuggummi jätte länge, då får man ju ont i käkarna (i alla fall jag) och en sån ont har jag i halsen :S
Knäppt, jag vet. Men så äre. 
Asså det kanske inte gör ont i käkarna när man har tuggat ett tuggummi länge, men det e en obehaglig känsla. Särskilt när det är i halsen.

Aja, ska gå nu!

Uppdaterar mera imorron, och lägger väl ut bilder på vad jag köpt på stan :)

Puss!

Hiss eller Diss? nr. 4


En Hiss eller en Diss med hög midja?

Hiss eller Diss? nr. 3


Tycker ni att den här bikinin var en Hiss eller en Diss?
 

Ingen fotboll, men ändå ett träningspass

Åkte till pappa för att hälsa på, va ganska längesen jag såg han, Malin och Mille. Igentligen så hade jag fotbollsträning, men den var inställd eller nått sånt, så jag åkte dit istället.
Så busade jag med Mille lite, sen följde jag med pappa för att köpa nån blomjord typ. Och det vart ett riktigt träningpass! Vi köpte 2 st 50 liters blomjord. Och dom var bode stora och väldigt väldigt tunga! Jag tog en, och det var en bit att gå, så det blev riktigt riktigt jobbigt. Och sen så hittade jag inget bra sätt att bära den stora klumpedunsen på, så jag provade lite olika sätt som sög.
Sen när vi hade betalat för dom, och kom ut på parkeringen, hittade jag ett bra sätt att bära den på, så då kunde jag stå där hur länge som hälst och bara hålla i den. Men då var det ju försent. Så vi hedde in dom i bilen, och så när vi åkte, då luktade jag på mina händer, och dom luktade bajs :S asså jag menar värkligen bajs... sån där blomjord är ju typ gjord av kospill eller nått sånt.
Då frågade pappa om kläderna luktade (för jag hade hållt blommjordsförpacknignen mot magen) och då luktade jag, och det gjorde dom :S
Men sen när vi kom hem, så gick jag ur bilden, och luktade på kläderna igen, och då tyckte jag inte att dom luktade nått. Men händerna luktade fortfarande lika äckligt.

Sen gick vi in, och tog en glass :) jag tog nån cola is glass, vet inte vad dom heter.

Åsså visade Malin bilder från midsommar (var ju inte med, firade ju midsommar i Skåne), och så visade hon en kille som var där, som var i samma ålder som mig, som hon tyckte va så himla söt, och så ville hon att jag skulle typ gifta mig med han x) haha! Då börja hon söka upp han på internet å massa sånt, typ vilket fotbollslag han gick i å så xD


Men nu har jag åkt till mamma igen, å Ubbe å mamma tittar på fotboll, men orkar inte göra de, har tittat på så himla mågna matcher nu, och mina favvolag har ju lixom åkt ut (Sverige och Kroatien)... Så nu sitter jag vid datorn och gör mest ingenting, ska nog ringa Jessie snart :)

Ha det gött! 


Hiss eller Diss? nr. 2


Vad tycker ni om puffiga jeans? En Hiss eller en Diss?
 

Hiss eller Diss? nr. 1


Vad tycker ni om den här tröjan? En Hiss eller en Diss?

  
 

Hiss eller Diss?

Har nog tänkt och börja med "Hiss eller Diss?". Tänkte att det kanske skulle göra bloggen roligare :)
Kommer nog variera lite hur mycket "Hiss eller Diss?" jag kommer lägga in i bloggen. Det är inget att jag kommer lägga in t ex 1 per dag eller nått.
Hoppas ni kommer uppskatta det :D 

Dagens fråga nr. 46


Vad tycker ni om dom här rosa jeansen?

Tåg hela dagen

Igår åkte vi hem från Skåne, och åkte tåg hela dagen igår till klockan 7 imorse. Då kom vi hem, och så åt vi frukost, sen gick jag och tittade på en film och sen somna jag :) Men är fortfarande jätte trött, jobbigt å stiga upp typ 6, efter att inte änns ha sovit nå bra på natten...
Hade tänkt att gå på stan med Jessie idag, men det blir nog inte, är för det första jätte trött sen så skulle jag få pengar av mamma men har inte fått det en, så det kanske blri imorron :)

Dagens fråga nr. 45


Vilken klänning var snyggast?

 



Danmark idag :)

Idag har jag först varit i Helsingborg, å köpt ett par svarta Cheap Monday, sen åkte vi över till Dadnmark med färja, när vi åkte på färjan såg jag Henke Larsson (A). Sen när vi kom till Danmark, såg vi Jörgen Jönsson, som typ spelar i landslaget i hockey. Åsså vare 1 bil som körde in i en annan bil som stod parkerad på gatan :S DÅ kom hon som ägde den bilen å va as förbannad på han som råkade köra på hennes bil.
Jag gick å kolla, å hela bakljuset va sönder + att det va en stor buckla på hela bilen :S

Här spöregnar det just nu, men det går över snart tror jag :)

Ska gå och äta kladdkaka nu,
HARE GÖTT! xD

Dagens fråga nr. 44


Snyggast, höga eller låga Converse?



Shopping idá :)

Idag har jag varit i ett stort shopping-center men 213 butiker, deru ;) Jag köpte ett par Converse, 2 par linnen, en kofta och lite sånt :) Kanske lägegr ut bilder på det sen, får se :)
Sen har jag varit på en fotbollsmatch, ÄFF mot Landskrona Boys. Lika 0-0. Va med Agnes kompisar, å träfaf nån konstig kille som va full å galen i Landskrona Boys xD Men själv hejar man ju på ÄFF :)
Sen åt vi tacos, gött gött, men va inte hungrig, så åt inte så mycket.

HA DET BÄST! 

Dagens fråga nr. 43


Vad tycker ni om den här tröjan?


Idag

Idag har vi inte gjort så mycket, spelat minigolf å så :P Gick faktiskt ganska bra, haha, roliga banor å så :)

Midsommarafton

Han tyvärr inte skriva nått igår, på Midsommarafton, men tänkte att jag kunde skriva om den dagen nu istället :)


Först åt vi lunch hemma hos dom vi är på besök hos nu. Detkom massor av gäster å åt med oss :P
Sen dansa vi runt midsommarstången å åt tårta å så :P
Sen har vi grillat å så :)
Orkar inte skriva så mycket om det :P
Har tyvärr inga bilder från det.

Dagens fråga nr. 42


Vad tycker ni om dom här Cheap Monday- jeansen?

I Skåne nu

Nu är jag i Skåne :) En lång tågresa, har typ inte sovit nått inatt på tåget :P
Naglarna blev itne som dom skulle, det gick skit :P så har svart och rött varannan nu.
Skit varmt i Skåne tycker jag :D
Åsså har dom en jätte söt liten snäll hund :) Om jag får nån bild på den, lägegr jag ut :D

HA DET BÄST!

Målar naglarna

Nu håller jag på att måla mina naglar :) det går väl ganska bra.
Lovar att lägga in bilder på den, om jag hinner :)

Mina naglar ska vara...

Idag, tror jag, ska jag få låna Sofie röda nagellack (har inget rött själv) sen så ska jag göra en liten speciell grej på mina naglar :)
Jag ska måla lillfingernageln och tummnageln svart (för att jag gillar att ha svart nagellack) ringfingernageln och pekfingernageln ska vara rött och vitt rutigt (som Kroatien, tycker det borde va lite kul :) gillar lixom Kroatien nu :D) och långfingernageln ska vara svart å rött rutigt :)
Så ska jag göra på båda händerna :) Får se om det blir bra :P Gilalr att göra lite konstiga saker med naglarna, har typ inte gjprt nån konstig, men nu komemr jag göra en lite annorlunda grej i alla fall :D

Komemr nog lägga ut bilder på hur det blev sen :D

Jeppes tur att göra nått?

Jahapp, då blri det Skåne idag då. Vid 20.00 nån gång.
Hoppas värkligen jag hinner va med nån kompis innan jag åker :)
Har packat färdigt nu, och duchat å så. Nu är det väl bara å hjälpa mamma med dom där grejerna hon ville att jag skulle hjälpa henne med. Men jag hoppas storebrorsan, Jeppe, får göra de mesta, nu när jag dom senaste 2 dagarna har gjort himla mycket tycker jag, i alla fall jämfört med han. Han har gjort lunch 1 gång, medans jag har tömt diskmaskinen, diskat, satt in kläder i torktumlaren, vikit tvätt och skött lillbrorsan Hugo i typ 3 timmar. haha, man får göra mycket när dom andra e på jobbet :P
Aja, nu BORDE jag får slippa lite sånt i alla fall, å kanske slappa lite mera :)

PUSSHEJ!

Dagens fråga nr. 41


Vad tycker ni om dom här lite speciella sverige-lösnaglarna?


Dom finna att köpa på t ex Kicks!


Någon som kan hjälpa?

Någon som orkar förklara hur jag kan ta bort dom där vita "sträcken" vid min header? Har förskt massa själv, men klarar det inte.
Skulle vara jätte snällt, men vill itne att nån ska logga in på min blogg å fixa det, utan att nån ska förklara, om inte det e lite för jobbigt :)

Kanske att det här blir det sista inlägget innan Skåne. Jag tror inte det, men det kan hända :P Lovar att försöka hitta en dator där, så jag kan skriva i alla fall nått inlägg, men jag kan inte lova att jag gör de, tyvärr.

HA DET BÄST!

Dagens fråga nr. 40


Vilket par Vans-skor var snyggast?




Min dag idag

Idag har jag inte gjort så mycket, är barnvakt och min lillebror hugo nu :P för mamma ska på nån beachvollyboll grej :P

Ha det bra!

Bloggen är lite bättre

Nu har jag fått till bloggen lite bättre, men är fortfarande inte nöjd, vill försöka få bort dom där vita sakerna i kanterna. Men lyckas inte. Få försöka igen lite senare, orkar inte nu, har klurat med det där hur länge som hälst nu...

Neeej

Nej, jag har råkat sabba hela min blogg, när jag skulle sätta in den nya header :( Kanske får hjälp snart, men får panik, KOLLA HUR MIN BLOGG SER UT!! :(

Jennifer Aniston dejtar John Mayer

Sedan separationenfrån Brad Pitt har Jennifer Aniston utan någon större framgång sökt kärleken. Men kanske har "Vänner"-stjärnans lycka äntligen vänt? 39-åringen dejtar nämligen den nio år yngre John Mayer. Paret tillbringade nyligen flera romantiska dagar i Miami - och det sammanfördes av ingen mindre en Sheryl Crow!

S
heryl har tidigare prisat väninnan Jennifer för att hon stöttade sångerskan när hon hade bröstcancer. Hon är även en god vän med singer/songwritern John Mayer, som hon turnerade med för två år sedan.
- Sheryl avgudar både Jen och John, och hon vet att de båda varit på jakt efter den rätta, säger en vän till National Enquirer. Så hon bestämde sig helt enkelt för att sammanföra dom.

"SÅG LYCKLIGA UT"
Jennifer, 39 - som befinner sig i Miami för inspelningen av filmen "Marley & me" - och John, 30, sågs avnjuta en romantisk sen lunch på Michael´s Genuine Food & Drink i South Beach, Miami, den 25 april. De anlände till resturangen i smyg efter att lunchserveringen avslutats, och krögaren gick med på att hålla extra öppet så att de två stjärnorna kunde få äta ifred.
- Jen och John såg lyckliga ut tillsammans, berättar ett ögonvittne. De verkar så avslappnade i varandras sällskap, och åt av varandras mat. Paret stannade på resturangen i en och en halv timme.
- De var kärvänliga och tog på varandra ofta, berättar en källa för sajten Usmagazine.




Resturangens föreståndare Charles Bell bekräftar stjärnornas möte för tidningen People.
- Jag kan inte spekulera om vad det var för slags träff, men de verkar lyckliga tillsammans, säger han.

HAND I HAND
Men dejten slutade inte där. Senare samma kväll avnjöt Jennifer, som nyligen kopplades ihop med Orlando Bloom, och John, en romantisk middag tillsammans på axklusiva resturangen Casa Tua på South Beach.
- Vi är väldigt diskreta här, säger resturangens föreståndare som vägrar att yppa något om stjärnornas kväll. Det är därför vi har så många kändisgäster.
Paret lämnade resturangen strax före klockan ett på natten, och enligt ögonvittnen höll de varandra i hand när de tillsammans tog in på skådespelerkans hotell Mandarin Hotell, där de sedan tillbringade fem hela nätter och dagar tillsammans, bland annat vid poolen på hotellet. Diskretion är uppenbarligen inte något som anammas av kändisarna själva...

Källa: Skvallertidningen "Veckans Nu!".



Är Posh gravid igen?

David Beckham har bekräftat att han och Viktoria försöker skaffa barn igen, och nu avslöjar insatta källor att Posh inte rörde en enda droppe alkohol under sitt eget födelsedagsfirande. Fotbollsstjärnan håller nu tummarna för att Posh väntar en flicka.



N
är David Beckham medverkade i Ellen DeGeneres talkshow nyligen, avslöjade han att han och hustrun Victoria försöker få ett fjärde barn.
- Vi jobbar på det. Vi är väldigt familjeinriktade och har alltid drömt om en stor familj, sa han.
Victoria har tidigare sagt att hon vill försöka bli gravid efter att hennes turné med Spice Girls avslutats i april.

SPARAT PLATS FÖR TATUERING
Fotbollsstjärnan - som tillsammans med Victoria han sönerna Brooklyn, Romeo och Cruz - drömmer enligt pappa Ted en dotter.
- David vill värkligen ha en flicka. Han är en fantastisk pappa som tillbringar massor av tid med sina söner, och han är helt underbar med dom, säger Ted Beckham till News of the world.
Den 32-årige hunken, som har tillägnat alla sina barn varsin tatuering, ska även ha sparat plats på sin kropp för att gadda in yttligare ett namn.
- När jag var ung sa David att han aldrig skulle skaffa tatueringar, men det blev inte så. Nu kommer han att skaffa fler om att får ett barn till.



INGEN CHAMPAGNE FÖR POSH
Och kanske är deras familjedrömmar redan på väg att gå i uppfyllelse. När Posh nyligen fyllde 34 - en högtisdag hon firade med tre olika fester - drack hon till skillnad från det andra gästerna ingen alkohol.
- Victoria gillar att festa, speciellt när hon fyller år, säger en källa som deltog i festligheterna till News of the World.
- Så ett champagneglas är ingen ovanlig syn i hennes hand. Men hon rörde inte en droppe, vilket får en att undra om hon inte väntar sitt och Davids fjärde barn, tillägger källan.



Källa: Skvallertidningen "Veckans Nu!".

Läst skvallertidningar

När vi skulle åka till Arlanda, för att sedan komma till Kroatien, då var planet förskenat jätte mycket. Vi skulle åka nån gång vid 17.00 men fick åka 23.30 istället :S Så jag och Moa köpte 2 skvallertidningar, som vi läste om och om igen.
En av dom fick jag med mig hem, den andra tog Moa, och jag tänkte, eftersom jag inte skrivit nått på 2 veckor, så komemr jag att lägga ut massa från den där skvallertidningen :)
Jag ska försöka börja med det idag.
Och då hoppas jag uj att inte allt för många har läst den här tidningen, då blir det ju inte så kul att läsa det när jag skriver det på min blogg ;)

Hoppas ni komemr uppskatta det!

Jessika

Det går nog en stund för mig innan jag kommer kunna vara med Jessika, för hon skulle cykla till stan, sen visste hon inte vart hon var xD Så hon skulle ringa mig när hon hade koll på vart hon var, och det har jag ingen aning om hur lång tid det komemr ta :P

Min dag kommer nog se ut...

Idag har jag mest haft tråk, började dagen med att prova massa nya grejs mamma hadde köpt, typ skönhetsgrejer å så. Som värka funka rätt så bra :) Sen ringe Elina, å hon ville åka på Umelagun, men jag hade inga pengar + att min bikini är en en stor stor resväska, eftersom jag inte packat upp sen Kroatien. Och det var det ända hon ville göra, så då sa jag att vi kanske kunde åka dit imorron, för att jag har fixat pengar å så då. Och det gick hon med på.
Så nu har jag suttit vid dator å lite så, men nu ska jag nog vara med Jessika, jag ska bara äta lunch, sen blir det nog att vara med henne.

Uppdaterar mer senare och berättar hur min dag varit :)

Pusshej!

Dagens fråga nr. 39


På vilken bild tycker du Jessica Alba snyggast hår?





Börjat komma igång

Nu har jag börjat komma igång med bloggen igen, rätt så bra i alla fall. Gick snabbare en jag hade trott :P Men som sagt kommer bloggen ligga lite nere den veckan som kommer och lite av nästa vecka, på grund av att jag ska åka till Skåne, men kanske hittar nån dator det, man vet ju aldrig xD

Bilder från Kroatien

Har massa bilder, och orkar bara lägga upp vissa :P Inga många som e så fina men, men :P


















Dom två sista bilderna ska ju vara stående.

Har mest fotat hur det ser ut dig å så, inte så mycket blommor å så, aja xD orkar värkligen inte lägga in fler bilder :P Men hoppas att ni nöjer er med dom här :)

I Kroatien

Ja, nu har jag inget å göra, sånu tänkte jag berätta om hur jag hade det i mina 2 veckor i Kroatien :)
Det har hänt väldigt mycket, så jag kan nog inte skriva allt men lite grann.

Den första veckan, i Bâska Voda:
Det jag gjort mest, som nog alla gör på semestern, de va att sola å bada :) Väldigt varmt i luften, men inte lika varmt i vattnet, men vi kunde bada i pool också, så det va ju bra :D
Vi bodde på ett mysigt hotell, väldigt nära stranden, och nära affären, Konzum. Haha, kanske kul att dom hade det där :)
Vi bodde också väldigt nära en stor studsmatta, där dom satt ihop 8 stora studsmattor till en, den blev riktigt stor :)
Där träffa jag och Moa våra 7 kompisar, bara en av dom jag vet vad dom heter, eftersom dom pratar Kroatiska, och typ bara 1 av dom kunde engelska, och han prata så snabbt, att man inte riktigt hängde med på vad han sa, men en hette i alla fall Ivaan.
Våra kompisar va 3 tjejer och resten killar ;) 1 va typ 10 år, en 17, och dom andra 14 :P Det va han som va 17 som kunde engelska.
Sen har jag RÅKAT klappa en kackelacka. SCARY!
Sen har vi varit å åkt en båt, och då höll vi på att krocka med en annat stort lastfartyg, fatta att jag blev rädd, båda båtarna trodde att nån av dom skulle stanna, men ingen gjort det, sen när vi var jätte nära det stora lastfartyget, fick vi tvärbromsa. Båten körde oss till 2 olika ställen i Kroatien, som jag inte vet vad dom heter, men ett ställe va till en strand, som e jätte känd, som sticker ut som en spets typ xD Där bada jag å pappa :P Och när vi skulle till båten igen, börja det regna så mycket, asså, som om man stod å duchade, så mycket fast lite mer, och det va ju en bit till båten, så när vi kom in dit, satt typ alla där torra å ba titta på oss, lite pinsamt xD Men sen kom några andra som va jätte blöta också, så då kändes det lite bättre :P

Sen när vi åkte iväg, när det slutat regna, såg vi delfiner i vattnet, himla coolt :)
Det har hänt väldigt mycket mer också, i Bâska Voda, men kan ju inte skriva hur mycket som hälst...

Andra veckan, uppe i bergen:
Andra veckan bodde vi uppe i berget, LÅNGT upp, helekoptrarna åkte nedanför oss, å vi såg moln i samma höjd som vi xD
Där hade vi ett stort hus, med egen pool å allt :) Det va naajs :)
Men sen va det värsta spökstaden runt om där, skitläskigt xD Och där bodde ändå människor. Asså husen va gjort av sten å alldeles förfallna å allt.. Aja, orkar inte skriva så mycket om dom xD

Sista dagen, Split:
Sista dagen åkte vi ner till Split, en större stad en bit bort. Mysigt där :) Vi gick å shoppa å så :D Köpte en T-skirt, å så :) Men allt va jätte dyrt, min T-skirt kosta 349 kronor, å det av ett linne som kosta typ 599 Kuna eller nått sånt där, alltså 900 kronor. Snacka om dyrt!

Aja, nu har jag väl berättat ganska mycket om hur jag hade det i Kroatien, lägger in ett annat inlägg med bilder sen :)


Dagens fråga nr. 38


Vad tycker du om Fergies klänning?

Måste bara säga...

Så sjukt jobbig med bloggen, när dom ändrat den :S Märker det här typ nu, eftersom jag varit borta, men inte lika kul å logga in å skriva inlägg när dom ändrat designen å allt. Irriterande :S


Komma igång

Det komemr väl ta en stund för mig att komma igång med bloggen, så den kommer vara lite konstig å så några dagar, men den komemr starta upp som vanligt igen :D

Hemma

Nu har jag kommit hem från Kroatien, ska berätta om det mer sen å så, och lägga in bilder om det, men orkar inte nu, kanske imorron.
Sen har jag bestämmt att jag inte komemr fortsätta med att göra header, har så mycket att göra i sommar, och hinenr faktiskt inte med det. Men kanske nån gång så fortsätter jag med det, tar inte in några beställningar eller så.

RSS 2.0