Är Posh gravid igen?

David Beckham har bekräftat att han och Viktoria försöker skaffa barn igen, och nu avslöjar insatta källor att Posh inte rörde en enda droppe alkohol under sitt eget födelsedagsfirande. Fotbollsstjärnan håller nu tummarna för att Posh väntar en flicka.



N
är David Beckham medverkade i Ellen DeGeneres talkshow nyligen, avslöjade han att han och hustrun Victoria försöker få ett fjärde barn.
- Vi jobbar på det. Vi är väldigt familjeinriktade och har alltid drömt om en stor familj, sa han.
Victoria har tidigare sagt att hon vill försöka bli gravid efter att hennes turné med Spice Girls avslutats i april.

SPARAT PLATS FÖR TATUERING
Fotbollsstjärnan - som tillsammans med Victoria han sönerna Brooklyn, Romeo och Cruz - drömmer enligt pappa Ted en dotter.
- David vill värkligen ha en flicka. Han är en fantastisk pappa som tillbringar massor av tid med sina söner, och han är helt underbar med dom, säger Ted Beckham till News of the world.
Den 32-årige hunken, som har tillägnat alla sina barn varsin tatuering, ska även ha sparat plats på sin kropp för att gadda in yttligare ett namn.
- När jag var ung sa David att han aldrig skulle skaffa tatueringar, men det blev inte så. Nu kommer han att skaffa fler om att får ett barn till.



INGEN CHAMPAGNE FÖR POSH
Och kanske är deras familjedrömmar redan på väg att gå i uppfyllelse. När Posh nyligen fyllde 34 - en högtisdag hon firade med tre olika fester - drack hon till skillnad från det andra gästerna ingen alkohol.
- Victoria gillar att festa, speciellt när hon fyller år, säger en källa som deltog i festligheterna till News of the World.
- Så ett champagneglas är ingen ovanlig syn i hennes hand. Men hon rörde inte en droppe, vilket får en att undra om hon inte väntar sitt och Davids fjärde barn, tillägger källan.



Källa: Skvallertidningen "Veckans Nu!".

Kommentarer
Postat av: alice

jahapp, då vet man det :P



Jag gillar såna här inlägg, fortsätt med dom och dagens fråga (och alla andra)

2008-06-16 @ 21:37:22
URL: http://nivalecila.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0